ithalgurme.com hakkında

Birbirinden lezzetli, farklı ve eğlenceli ürünlerimize ithalgurme.com sitemizden ulaşabilir, online ödeme imkanı ile sipariş verebilirsiniz. Bizimle uzun bir lezzet yolculuğuna çıkmaya ne dersiniz?

2 Haziran 2017 Cuma

Ryvita; Ekmek Alternatifi Atıştırmalık


Bildiğimiz gibi birçok diyetisyen zayıflamak istiyorsak ekmek yemeyi bırakmamızı söylüyor. Son zamanlarda ise uzmanlar, ekmeği kesmenin böbrek yetmezliğinden aşırı strese kadar sağlığa birçok zararının olduğu konusunda uyarıyor. Bu durumda bizim yapmamız gereken, metabolizmamıza en uygun, doğru ekmeği seçmek. Bu konuda sizlere ekmeğin alternatifi olan Ryvita’yı öneriyoruz.

Ryvita, iki öğün arasında aperatif olarak atıştıracağınız bir besin olduğundan fazladan kalori almanızı engelleyebilir. Özellikle yemeklerin arasında uzun zaman olacağı dönemlerde açlık seviyenizi korumaya yardımcı olur.
Gün içinde farklı saatlerde olsa da mutlaka atıştırmalık yemeğe ihtiyaç duyduğumuz bir zaman dilimi vardır. Öğün aralarında atıştırmanın metabolizmayı hızlandırdığı söylenir. Ryvita, ana öğünlerin arasında küçük kaçamak yapabileceğiniz bir atıştırmalıktır. Hazırlanması çok kolay olduğundan ofiste de karnınız acıktığında hemen hazırda bulundurabileceğiniz bir besindir. Seyahate giderken, işteyken veya dışarı çıkacağınız zamanlarda yanınızda bulundurabilirsiniz.
Ryvita’nın farklı seçeneklerini deneyebilirsiniz. Damak tadınıza uygun, değişik tariflerle ve soslarla süsleyebilir, özel günlerde ikramlarda bulunabilirsiniz. Ryvita ile hem atıştırmalık tüketip hem de sağlığınızı koruyabilirsiniz. https://ithalgurme.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder