ithalgurme.com hakkında

Birbirinden lezzetli, farklı ve eğlenceli ürünlerimize ithalgurme.com sitemizden ulaşabilir, online ödeme imkanı ile sipariş verebilirsiniz. Bizimle uzun bir lezzet yolculuğuna çıkmaya ne dersiniz?

20 Haziran 2017 Salı

Mutfaklarda Yeni Trend: Noodle

Bildiğiniz gibi makarna her evde yapılan, öğrencilerin kurtarıcısı, çabuk yapımı sayesinde de üşengeç insanların en büyük dostu ama makarna aynı zaman Türk mutfağımızın vazgeçilmezi.. Ancak makarna kadar lezzetli olan yeni alternatifi noodle, makarnaya ciddi rakip olabilmek için ithal marketlerde ki yerini almaya başladı bile. Özellikle Uzak Doğu mutfağında oldukça popüler olan noodle son yıllarda ülkemizde de sıkça tüketilmeye başlandı.
Hızlı yapılmasının yanında bir diğer güzel özelliği de yapımında et, tavuk, deniz ürünleri, sebze ve çeşitli soslar gibi ürünlerden kullanabiliyor olmanız. Lezzeti tamamen sizin yaratıcılığınıza ve damak tadınıza kalan noodle sıradan bir erişteden muhteşem bir yemek yapmanızı sağlıyor. Onlarca çeşidi bulunan noodle sizlerin de sofralarına hem farklı bir hava katacak hem de lezzetliyle yemeği şölene çevirecek.


Çeşitli formlarda ve çeşitli maddelerden yapılmış farklı noodlelar bulunmaktadır. En yaygın olarak bilineni ( Çin Eriştesi ) Egg Noodles sade erişte olup yanına kendi damak zevkinize göre çeşitli et ürünleri veya soslarla yapabilirsiniz. Bunun yanında Famiasia Shirataki Konjac Noddle, Uzak Doğu mutfağında kullanılan ve konjac bitkisinin kökünden yapılan bir noodle türüdür. Lif bakımından oldukça zengin olan bu tür aynı zamanda diyet yapan insanlar tarafından yaygın olarak tercih edilmektedir.
Sukina Japanese Style Noodle ise Japon kültüründe oldukça kullanılan bir Noodle türüdür. Genellikle soğuk servis edilir ve yapı olarak çok ince olup beyaz renktedir. Kısacası farklı lezzette, yapıda ve çeşitte noodlelar bulunmaktadır. Fakat ülkemizde bulmak oldukça zordur.
Import Shop Doğa Gıda olarak ülkemizin en güzel tatil yerlerinden birisi olan Marmaris’te değerli müşterilerine hizmet vermekteyiz. Amacımız farklı lezzetler arayan, hayatında değişiklik yapmak isteyen ve ithal ürünleri tüketmek isteyen değerli müşterilerimizin beklentilerini karşılamaktır.
Normal marketlerde bulamayacağınız binlerce ürünü bulmanızı sağlamasının yanında yalnızca Marmaris’le sınırlı kalmasın diye ithalgurme.com adresinde de sizlere hizmet etmekten mutluluk duyuyoruz. Online siparişlerinizi aldıktan sonra kargoyla kapınıza kadar yolluyoruz. Şimdiden iyi alışverişler.

Yemeklerde neden deniz tuzu kullanılmalı diye merak ediyorsanız bu yazımızı mutlaka okuyunuz !

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder