ithalgurme.com hakkında

Birbirinden lezzetli, farklı ve eğlenceli ürünlerimize ithalgurme.com sitemizden ulaşabilir, online ödeme imkanı ile sipariş verebilirsiniz. Bizimle uzun bir lezzet yolculuğuna çıkmaya ne dersiniz?

19 Haziran 2017 Pazartesi

Yemeklere Neden Deniz Tuzu Kullanılmalı?

Tuz her evin mutfağında bulunan ve neredeyse bütün yemeklerde kullandığımız bir üründür. Her ne kadar fazlaca tüketilmesi sağlık sorunlarına yol açsa da tiroid bezlerinden hormon salgılanması için mutlaka tuz tüketmemiz gerekmektedir. Yemeklerimize lezzet katan marketlerden aldığımız beyaz mucizeler aslında sandığınız kadar masum değil.

Yemeklere Neden Deniz Tuzu Kullanılmalı ?
Sofra tuzlarının dilimizde hissettirdiği acı tat içerisinde bulunan kimyasallardan kaynaklıdır ve vücudumuza giren bütün kimyasallar sizler de biliyorsunuz ki sağlık için zararlıdır. Maldon Yaprak Deniz Tuzu sofra alışkanlıklarınızı temelden değiştirecek.


Maldon Yaprak Deniz Tuzu tamamen doğaldır ve içerisinde kimyasal herhangi bir ürün barındırmamaktadır. Maldon Yaprak Deniz Tuzu içerisinde magnezyum ve kalsiyum gibi deniz suyu elementlerini barındırır. İçeriğinde kimyasal herhangi bir madde bulundurmadığı için acı ve buruk bir tadı yoktur.
Dünyaca ünlü şeflerin mutfaklarında vazgeçemedikleri bir tercih olan Maldon Yaprak Deniz Tuzu sizlerin de mutfaklarını şeflerin mutfaklarına dönüştürecektir. Yemeklerinizde kullandığınızda lezzetine lezzet katacak olan Maldon Yaprak Deniz Tuzu sizleri hem daha sağlıklı hem de yaptığınız güzel yemeklere kattığı müthiş lezzet sayesinde mutlu yapacaktır.
ithalgurme.com siz değerli müşterilerimize en kaliteli ürünleri evlerine kadar göndermek için hizmet vermektedir. Sizler mutlu oldukça bizler de çok daha fazla mutlu olmaktayız. Aynı zamanda eğer ki yolunuz Marmaris’e düşerse Marmaris’te bulunan dükkanımız Import Shop Doğa Gıda’dan da alışveriş yapabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder