ithalgurme.com hakkında

Birbirinden lezzetli, farklı ve eğlenceli ürünlerimize ithalgurme.com sitemizden ulaşabilir, online ödeme imkanı ile sipariş verebilirsiniz. Bizimle uzun bir lezzet yolculuğuna çıkmaya ne dersiniz?

27 Haziran 2017 Salı

Bitkisel Süt Neden Önemli ?

Bu yazımızda laktoz intoleransı olup da inek sütü içemeyen ya da vejetaryen – vegan olup da hayvansal gıda tercih etmeyen insanlar için alternatif olan iki farklı sütten bahsedeceğiz. İnek sütünü tercih etmeyen, tercih etse de kullanamayan insanlar için muhteşem birer alternatif olan soya sütü ve badem sütü; inek sütünden geri kalmayan besin değerleri ve inek sütüne göre daha düşük kalorisiyle diyet yapan insanlar için de bir tercih sebebi oluyor.

Öncelikle soya sütünden bahsedelim; Alpro soya sütü besin değerleri bakımından inek sütüne oldukça yakındır. Kalorisi inek sütünden bir miktar daha az olan Alpro soya sütü inek sütüne oranla daha fazla miktarda lif içerir. İçeriğindeki lifler sayesinde sindirimi daha kolay olan Alpro soya sütü, bağırsak ve sindirim sorunları yaşayan insanlar için de gayet iyi bir alternatif olacaktır.
Gelelim badem sütüne; Alpro badem sütü içinde glüten bulunmadığı için glüten alerjisi bulunan bütün insanların süt ihtiyaçlarını karşılamak için en üst sırada yer alıyor. Aynı zamanda inek sütüyle aynı yoğunlukta olan Alpro badem sütü yaptığınız lezzetli tariflerinizde de inek sütü yerine kullanılabiliyor.
Alpro badem sütü içeriğinde yoğun miktarda E vitamini ve diğer vitaminlerden bulundurur. İnek sütü için çok iyi birer alternatif olan Alpro Badem sütü ve Alpro Soya sütünü ithalgurme.com adresinden uygun fiyatlarıyla sipariş edebilirsiniz.
Marmaris’te inek sütü kullanmayan veya kullanmak istemeyen insanlar için Import Shop Doğa Gıda dükkanımızda her daim bulunan Alpro Badem ve Soya sütünü aynı zamanda tüm Türkiye’ye kargoyla hizmet veren internet sitemiz ithalgurme.com adresimizden de sipariş verebilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder