ithalgurme.com hakkında

Birbirinden lezzetli, farklı ve eğlenceli ürünlerimize ithalgurme.com sitemizden ulaşabilir, online ödeme imkanı ile sipariş verebilirsiniz. Bizimle uzun bir lezzet yolculuğuna çıkmaya ne dersiniz?

26 Haziran 2017 Pazartesi

Evde Şuşi Yapmanın Püf Noktaları

Evinizde suşi yapmanın sandığınızdan çok daha kolay olduğunu biliyor musunuz?
Farklı lezzeti, mistik havası ve neredeyse yiyen herkesin damak tadına uyabilecek kadar çok çeşitleriyle bu yazımızın konuğu suşi. Suşi Uzak Doğu mutfağının başrolü olarak mutfaklarda yıldızını parlatmaya devam ediyor. Onlarca çeşidiyle birçok insanın damak zevkine kusursuz uyum sağlayan suşi, ülkemizde de oldukça popüler. Farklı bir yemek yiyelim dediğimiz zaman aklımıza gelen ilk seçeneklerden birisi de suşi değil mi zaten?

Kendi mutfağında yemek yapmayı seven insanlar için de, yemeklerini yiyen sevdiklerini şaşırtmak ve güzel bir yemek için çok iyi bir alternatif. Ve evde suşi hazırlamak aslında hiç de düşündüğünüz kadar zor değil. Evde suşi yapmanın en önemli adımı doğru malzemeleri temin etmek ve birazcık özen.
Bu iki etken tamam olduğunda yaptığınız suşi bir Uzak Doğu’lunun ellerinden çıkmış gibi güzel olacak! Suşiyi yaparken en çok dikkat etmeniz gereken yer hazırladığınız suşileri sarma kısmı. Bu işlemi kusursuzca yapmak için Bambu Suşi Sarma Hasırını kullanabilirsiniz. Suşileri sarmanız için bambu hasır sizleri mutfağınızda gerçek bir Uzak Doğu şefi yapacak! Pirinç seçiminiz için Scotti Hakumaki’nin 500 gr’lık paketini yada Okomesan’nın 1000 gr’lık paketini seçebilirsiniz. Eğer birden fazla çeşit suşi yapacak olursanız iki çeşit arasında ağzınızdaki tadı nötrlemesi için zencefil turşusunu kullanabilirsiniz.
Zencefil turşusu iki farklı lezzet arasında ağzınızdaki tadı sıfırlayıp diğer çeşidin kendine has tadını tam olarak anlamanızı sağlar. Zencefil turşusu için tercihinizi iki farklı rengi olan Tassya Zencefil Turşusunu seçebilirsiniz. Her şey hazırlandıktan sonra suşinizde lezzet patlaması yaratacak Kikkoman Suşi Sosu sizleri evlerinizde birer gurme aşçıya dönüştürecek.
Evlerinizde suşi yapmak için gereken her malzemeyi ithalgurme.com sitesinden temin edebilirsiniz. Marmaris’te bulunan merkez dükkanımızın tüm Türkiye’deki değerli müşterilerimize hizmet etmek amacıyla kurduğumuz ithalgurme.com sitesi siparişleriniz kargoyla kapınıza kadar teslim etmektedir. Siz değerli müşterilerimizin mutluluğu bizim ilk ve en önemli amacımızdır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder