ithalgurme.com hakkında

Birbirinden lezzetli, farklı ve eğlenceli ürünlerimize ithalgurme.com sitemizden ulaşabilir, online ödeme imkanı ile sipariş verebilirsiniz. Bizimle uzun bir lezzet yolculuğuna çıkmaya ne dersiniz?

16 Mayıs 2017 Salı

İster Kahvaltıya, İster Sohbete - İthal Peynirler

  İster kahvaltı masalarınıza, isterseniz sohbet masalarınıza uygun Fransız Peynirleri, Hollanda Peynirleri, İtalyan Peynirleri, İngiliz Peynirleri, Danimarka Peynirleri gibi Dünya lezzetlerine artık daha yakınsınız.
  Peynir, bir çok kişi; ev, ev hanımı, restaurant ve işletmeler için vazgeçilmez temel gıda tüketim maddeleri arasında yer alır. Ülkemizde üretilen birbirinden lezzetli ve değerli yüzlerce çeşit yerli peynirin yanı sıra, farklı ülkelere ait ithal peynirleri de tezgahlarda görebilmekteyiz.
  Sizin istek ve tercihleriniz doğrultusunda, üretildikleri ülkelerin en çok tüketilen, farklı tat ve özelliklerdeki peynirlerini,ithalat prosedürlerinin elverdiği şartlara göre mümkün olabilirlik çerçevesi içinde sitemizde görebilir ve elimizden geldiğince en uygun fiyatlar ile online satın alabilirsiniz.

  Fransa'nın Emmantel PeyniriHollanda'nın Gouda PeyniriEdam Peyniri, Kimyonlu Gouda Peyniri, Maasdam Peyniri, Füme Peyniri, İtalya'nın Parmesan Peyniri, Mascarpone Peyniri, İngiliz (İrlanda) Cheddar Peyniri, Danimarka Danish Blue Peyniri, Camembert ve Brie Peynirleri ve daha saymadığımız diğer peynirler www.ithalgurme.com satış sitemizde beğeninize sunulmuştur.
  Eğer İthal Şarap Peynirleri gibi bir seçim yaparak kendinize güzel bir şarap tabağı hazırlamak istiyorsanız, Fransız Emmantel Peyniri, Gouda Peyniri, Olgunlaşmış Gouda Peyniri, Edam Peyniri, Kimyonlu Gouda Peyniriİspanyol Manchego PeyniriFüme Peynir ve yerli olarak da Kars Gravyer Peyniri ve İsli Çerkez Peynirini rahatlıkla seçebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder