ithalgurme.com hakkında

Birbirinden lezzetli, farklı ve eğlenceli ürünlerimize ithalgurme.com sitemizden ulaşabilir, online ödeme imkanı ile sipariş verebilirsiniz. Bizimle uzun bir lezzet yolculuğuna çıkmaya ne dersiniz?

4 Temmuz 2017 Salı

Uykusuzluktan Güzel Kokulu Yemeklere Kadar.. Limon Otu

Uyku problemi yaşıyor ve ilaç kullanmadan bu sorununuzdan kurtulmak istiyorsanız limon otu sizler için harika bir bitkisel çözüm olacak. Halk arasında melisa olarak da bilinen limon otu; adını kokusunun limona benzemesinden dolayı almıştır. Faydaları saymakla bitmeyen limon otu, doğal yapısı ile ilaç kullanmadan sağlığına kavuşmak isteyen insanların bir numaralı tercihi konumunda yer alıyor. Yemeklerde aroma vermesi için kullanılan limon otunun aynı zamanda yapraklarından da çayı yapılarak tüketilmesi mümkün.

Uyuma problemi yaşayanlar için ilaç kullanmaya gerek bırakmayan bitkisel çözüm limon otu!
Uyku sorunu olan insanların en büyük isteği güzel ve derin bir uyku çekmek değil mi? 

Limon otu vücudunuz rahatlamasını sağlayarak derin ve güzel bir uykunun kollarına bıraktıracaktır. Aynı zamanda menopoz dönemindeki kadınlar üzerinde yapılan bir araştırmada limon otu kullanan kadınların uyku düzenlerinde kullanmayanlara oranla büyük bir artış gözlemlenmiştir.  Hoş kokulu bir bitki olan limon otu kozmetik sektöründe de oldukça yoğun bir biçimde kullanılmaktadır.
Cilt bakımımızın için de limon otunu, bir su bardağı kaynar suyun içinde ağzı kapalı şekilde bir yemek kaşığı limon otu bekleterek hazırladığımız tonikle kullanabiliriz. Sonuçları sizi şaşırtacaktır. X.O Dried Lemongrass markaları limon otu ürünümüzü ithalgurme.com sitesinden temin ederek, sağlıklı bir yaşam için ilk adımı atabilirsiniz.
Ege bölgesinin en güzel tatil beldelerinden birisi olan Marmaris’te ikamet ediyorsanız Import Shop Doğa Gıda’dan da temin edebileceğiniz limon otunu, internet üzerinden de ithalgurme.com sitesi ile Türkiye’nin her yerine sipariş verebilirsiniz. Daima uygun fiyat politikamız ile siz değerli müşterilerimizin mutluluğu bizim için hep önceliktir!

Sihirli besinler arasında yer alan kuşkonmaz hakkında daha fazla bilgi için lütfen son yazımızı okuyunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder