ithalgurme.com hakkında

Birbirinden lezzetli, farklı ve eğlenceli ürünlerimize ithalgurme.com sitemizden ulaşabilir, online ödeme imkanı ile sipariş verebilirsiniz. Bizimle uzun bir lezzet yolculuğuna çıkmaya ne dersiniz?

6 Temmuz 2017 Perşembe

Pancake Akçaağaç Şurupsuz Olmaz...

Akçaağaç şurubu özellikle Amerikan dizi ve filmlerinde gördüğümüz ve insanların pancake üstüne sürerek tükettiği bir besin. Asıl memleketi Kanada olan akçaağaç şurubu, pancake ve waffle süslemenin yanı sıra faydaları saymakla bitmeyen bir doğa mucizesi. Gelin bu tatlı lezzet hakkında enteresan bilgilerden bahsedelim. Akçaağaç şurubunun tatlıları süslemenin dışında sağlığa iyi gelen onlarca faydası bulunmaktadır.
Yılın yalnızca birkaç ayında üretilebilen akçaağaç şurubu Kanada’da neredeyse kutsal kabul edilecek kadar çok sevilmektedir. Üretim aşaması oldukça zor olan akçaağaç şurubu aynı zamanda yılın yalnızca birkaç ayında üretilmesinden dolayı oldukça değerlidir. Muhteşem tadının yanında vücuda olan faydaları da saymakla bitmeyen akçaağaç şurubu, magnezyum, demir, fosfor, potasyum, manganez, çinko, kalsiyum ve riboflavin açısından oldukça zengindir.

Yapılan araştırmalara göre akçaağaç şurubu, bağışıklık sistemine, kalbe, prostata iyi gelmektedir. Aynı zamanda yaşlanmayı geciktirme etkisi de bulunan akçaağaç şurubu tam anlamıyla bir mucizedir. Üstelik tadı da oldukça lezzetli olan akçaağaç şurubu tükettiğiniz takdirde sağlığınıza oldukça faydalı olacaktır. Ancak özellikle dikkat etmek gerekir ki piyasada oldukça fazla miktarda akçaağaç şurubu diye satılan yüksek früktozlu mısır şurubu satılmaktadır. Sağlığınız açısından yalnızca orijinal akçaağaç şurubunu kullanmalısınız. Coppola's Selection Maple Syrup hem lezzetiyle hem de sağlığınıza olan faydalarıyla mutfağınızda yeri doldurulamayan bir yer edinecek.
Orijinal Coppola's Selection Maple Syrup’a ithalgurme.com adresinden tüm Türkiye’ye sipariş verebileceğiniz gibi Marmaris’te ikamet eden değerli müşterilerimiz Import Shop Doğa Gıda’dan da satın alabilirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder